Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

Recomandări cărți Black Friday 2015: Elefant.ro

Articol publicat de Jovi pe 19 Noiembrie 2015
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Book_Shelves_carpenterLa ora 22.00, începe festivalul de reduceri pe Elefant.ro. Chiar dacă acolo vor fi reduceri la ceasuri, parfumuri sau îmbrăcăminte, pe noi ne interesează strict reducerile la cărți. Hai să punem aici și filmele, dar și cărțile în formă electronică sau audiobooks-urile.

Dacă ar fi după mine, aș căuta multe dintre cărțile care s-au lansat sau se vor lansa la Gaudeamus 2015. Sunt curios câte dintre ele vor fi prezente pe site și ce reducere își vor permite de așa curând (Gaudeamus-ul mai ține până duminică).

Cât va fi oare ”Solenoid-ul lui Mircea Cărtărescu? Nu trebuie lăsate la o parte celelalte cărți ale sale, toate prezente pe Elefant.

David Grossman a fost în această săptămână în România, deci impresia produsă de el nu s-a stins. Oare cât va costa cea mai recentă carte tradusă, ”Un cal intră într-un bar”? Dar celelalte cărți traduse?

M-ar interesa și preferații mei, J.M. Coetzee, Ismail Kadare și Umberto Eco. Dar și Salmon Rushdie, căruia tocmai i-a fost tradusă cartea ”Doi ani, opt luni și douăzeci și opt de zile”.

trilogia-jocurile-foamei-hardcoverDar destul despre preferințele mele. Vor fi probabil reduceri și la cărțile preferate ale voastre: ”Jocurile Foamei”, ”Divergent”, ”Marțianul”, Paulo Coelho, Dan Puric sau Arsenie Boca. Trebuie doar să stați aproape, la ora 22.00!

Până vom afla concret toate reducerile, vă atrag atenția asupra unor reduceri sigure pe care le-am aflat ”pe surse”:

Pachete de cărți:

Pachet: Jane Austen (Editura Corint): Pachetul cuprinde volumele: Mandrie si prejudecata; Ratiune si simtire; Emma.

Pachet 2+1 gratis. Seria Peggy Sue si fantomele (Aramis). Setul contine: Somnul demonului, Ziua Cainelui Albastru, Cartea farmecelor.

Pachet – Masajul – Dragoste si tandrete (ALL). Pachetul contine cartea Masajul, de Beata Aleksandrowicz, o carte din colectia Helen Exley Dragoste si tandrete si un magnet Sotia mea.

Memoriile lui HadrianAudiobooks:

-”Memoriile lui Hadrian (Humanitas Multimedia)”, de Marguerite Yourcenar. Lectura: Razvan Vasilescu.

-”El major si ea minora (Humanitas Multimedia)”, de George Toparceanu. Lectura: Andrei Pleșu.

-”Travesti (4 CD) (Humanitas Multimedia)”, de Mircea Cărtărescu. Lectura: Claudiu Bleonț.

-”Inapoi la argument cu Grigore Lese (Humanitas Multimedia)”-Grigore Lese, Horia-Roman Patapievici.

Remember (Audiobook) (Humanitas Multimedia), de Mateiu Caragiale. Lectura: Marcel Iureș.

Îmi place să citesc, pe scurt. Altfel, sunt Project Manager al acestui blog colectiv cultural, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Nu am pretenții să știu totul despre această lume, iar pasiunea rămâne pasiune. În rest, vă pot scrie și despre bere, și despre Grecia, despre călătorii sau despre familie. Dar azi n-am chef :)


« »

Parerea voastra

Ultimul vostru articol

Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium