Minte-ma frumos (2012)

DESPRE AUTOR

Delia Marc

Imi place sa privesc si sa ascult. Muzica, film, carte, excursii, fotografie, prieteni, mereu ceva nou cladit pe repere vechi, traditionale si solide.( 10 )
 • Emil Calinescu

  Nu sunt de acord deloc. Filmul mi-a placut si este peste media filmelor actuale. Este cliseic, este oarecum previzibil, si totusi este atat de amuzant. Doua comedii reusite cu Andi Vasluianu in rol principal, la un interval scurt: Despre oameni si melci SI Minte-ma frumos.

  Iarasi oamenii au pretentii de la o comedie mai mari decat trebuie.

  Răspunde
  • Delia

   Eu ma bucur ca v-a placut filmul si v-a creat o stare buna, inarmat cu care sa rezistati lucrurilor mai putin „amuzante” de zi cu zi. Dar zic totusi … comedia e lucru greu … mult mai greu decat drama … lacrima porneste singura, visceral, dar rasul (sau macar zambetul), are de-a face cu creierasul 🙂

   Răspunde
 • Alexandru Angela

  o cronica foarte frumoasa! se simte energia cu care s-a scris si sinceritatea cu care ai scris. ma bucur ca nu ai scris doar despre lucrurile proaste si ca te-ai legat si de partea mai placuta a productiei. ai perfecta dreptate. oferta din pacate, impinge actorii la alegeri mai putin decente… pana la urma trebuie sa fie pe placul tuturor, nu?

  Răspunde
 • Stefan Alexandrescu

  Inteleg argumentele, dar nu inteleg punctajul. Mi se pare ca e o cronica de film prost, cam de 2-3, dar nimic din punctaj nu reliefeaza asta: e 5, deci filmul ti se pare mediu. Ca atribute pozitive, retin imaginea si 1-2 actori, dar cu doar atat nu se face film. Sa fie ca i-ai dat un punctaj atat de mic pentru ca nu te lasa inima, fiind film romanesc? Ori poate are si alte calitati pe care nu le-ai mentionat in cronica, ridicandu-l la gradul meritoriu de „film mediu?”

  Răspunde
  • Delia

   Eu am propriul meu mod de evaluare prin puncte, nu ma aliniez sistemului IMDb sau Rotten Tomatoes, etc, etc, (acestea fac o medie a notarilor, de unde rezultatul afisat). Cred ca de vreo doua ori am dat nota 2 🙂 Un film mediu nu inseamna pentru mine nota 5 (1/2 din 10) 🙂 Nu am pregatire profesionala in domeniu, sunt doar o consumatoare cu un oarecare grad de educatie si cultura (si sa nu uit – experienta de viata – o chestie foarte importanta), care imi permite sa apreciez – normal – subiectiv!

   Răspunde
   • Jovi

    Corect, Delia!
    Suntem amatori, bloggeri, ne permitem sa notam cum vrem si ce vrem… Inca nu suntem amenintati cu represalii, precum Cartarescu :))
    In plus, aici ai fost si temperata un pic, dar se vor vedea rezultatele. Prietenii stiu de ce 😉

    Răspunde
 • Recomandarile cinefile ale saptamanii

  […] semnala si o alta recenzie, cu care insa nu sunt de acord. O regasim pe acelasi site ca la punctul anterior.Este despre filmul Minte-ma frumos, care mie mi-a placut. Nu sunt de acord […]

  Răspunde
 • Minte-mă frumos (2012) > Blog de Cinema

  […] la întâlnire se prezinta chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos? Delia – Filme-cărți Adrian Lustig are condei si un simt ascutit de observatie si de conectare la faptul zilnic social […]

  Răspunde
 • Prin blogosfera cinefila (15 – 21 octombrie 2012) | Recenzii filme si carti

  […] -Minte-ma frumos (2012), o subproductie cu Andi Vasluianu […]

  Răspunde

LASĂ UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *