Forrest Gump (1994)

DESPRE AUTOR

Jovi Ene

Îmi place să citesc, pe scurt. Așa că am avut ideea acestui blog colectiv cultural prin 2009, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Doar o pasiune, sunt doar un cititor și un pasionat de filme, nicidecum un critic.( 3 )
  • codrut

    Am revazut si eu recent filmul care, fireste, m-a impresionat si pe mine prin 1998 cand l-am vazut la Ion, in Franta. Il avea inregistrat pe o caseta d-aia babana VHS. Insa am o problema cu citatul cu care se identifica filmul, viata si cutia de bomboane de ciocolata (reprodus/ tradus si de tine “viata e ca o cutie de bomboane de ciocolata, nu stii niciodata ce vei primi”). Cum suspinau fetele in liceu, of of of, spunand acest citat care mi se parea apocaliptic, cea mai filosofica rostire EVER, plin de continut. Abia la 34 de ani mi-am dat seama ca eram cam naiv, nu stiu, nu mancasem cutii de bomboane de ciocolata?(mancasem) Pentru ca pe cutia cu bomboane de ciocolata scrie, si cred ca intotdeauna a fost scris, cu ce savoare sunt acele bomboane de ciocolata. Trebuie sa stii doar sa citesti. Sunt bomboane cu esenta de rom, cu esenta de nuca de cocos etc etc etc. Le astept pe cele cue senta de bere. Deci viata nu este deloc precum o cutie de ciocolata.Mult mai mult decat atat. Ce simpla ar fi viata daca te-ai uita pe cutia de bomboane si ai vedea cam ce naiba vei face sau ar trebui sa faci!

    Răspunde
  • Leapşă cu cele mai bune filme | Recenzii filme si carti

    […] filme bune în lumea asta”, iar alegerea mea nu a fost făcută cu uşurinţă. Am ales însă “Forrest Gump”, un film extraordinar din punctul meu de […]

    Răspunde

LASĂ UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *