Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

Dana

Articol publicat de Jovi pe 7 Noiembrie 2016
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

danaMă numesc Mischie Dana, sunt masterandă la Facultatea de Filosofie, Universitatea din București și am ca domeniu de interes etica aplicată, îndeosebi roboetica, respectiv raporturile dintre om și tehnologie. Vin dintr-un oraș de provincie, Motru, județul Gorj, în care mă întorc din când în când pentru că acolo timpul îmi pare mai îngăduitor.

Dat fiind că activez pe acest blog, bănuiesc că este evidentă predilecția pentru citit și cinematografie, filme-cărți.ro reprezentând pentru mine modalitatea ideală de a-mi extinde orizontul cultural, dar și de a crea punți de discuție cu ceilalți pe teme cât mai variate.  De asemenea, din când în când mai dau din degete pe taste ca să scriu proză scurtă, sperând la ziua în care voi scrie ceva complet, de care să fiu cu adevărat mulțumită. În restul timpului care-mi rămâne sunt doar leneșă.

Articole Dana pe Filme-cărți.ro

Comments are closed.

Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium