Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

Alexandru

Articol publicat de Jovi pe 24 Februarie 2016
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.9/10 (8 votes cast)

pozaMă numesc Militaru Alexandru și sunt student în anul I la Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnica din București. Cu toate că urmez cursurile unei facultăți tehnice, sunt pasionat de artă în toate formele sale, dar în special de literatură și cinematografie, pasiune pe care o datorez în primul rând unui excepțional profesor de literatură pe care am avut șansa să-l întâlnesc în perioada liceului.

M-am născut în Motru, județul Gorj, un loc destul de limitat ca posibilități culturale în ciuda multor tineri cu potențial care locuiesc acolo. Venirea la București reprezintă, pentru mine, o mare șansă de satisfacere a nevoilor culturale și de a progresa.

Ideea colaborării cu filme-carti.ro a venit tocmai din dorința de a participa activ la viața culturală și de a mă afla în vecinătatea unor oameni culți, de la care să am posibilitatea de a învăța cât mai multe.

Articole scrise de Alexandru pe Filme-cărți.ro

Comments are closed.

Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium