Prin blogosfera literara (30 iulie – 5 august 2012)

DESPRE AUTOR

Dan Romascanu

M-am nascut in Bucuresti, unde am trait primii 31 de ani de viata. Din 1984, m-am mutat impreuna cu sotia mea Liliana in Israel, unde am lucrat ca inginer specialist in domeniul comunicatiilor si al Internetului. Din 2016, imi dedic mai mult timp familiei (doi baieti, un numar in crestere de nepoti) si pasiunilor care m-au insotit cea mai mare parte a vietii: calatoriile, cartile, filmele, teatrul, artele plastice, muzica de jazz, blues si clasica, sportul vizionat de pe canapeaua din salon, scrisul si comunicarea pe Internet.( 3 )
 • Mihaeladm

  nu stiam ca Luciat inca mai scrie pe undeva, timp sa avem fiindca vad ca blogosfera culturala este la cote inalte in continuare.

  Răspunde
  • Jovi

   Noi o urmarim pe Luciat inca de la relansarea de pe Ora de Cluj.
   Cu toate acestea, parca ceva lipseste blogosferei literare, Bookblog e in scadere de turatie, alte bloguri mari par a fi disparut, toate s-au transformat in locuri in care se promoveaza ceva, un brand, o librarie online.
   Pe vremea cand am inceput primul blog cultural (2008) era mai mare efervescenta, interactiune, discutii culturale, etc. Acum par a se fi stins (si urmaresc inca aprox. 50-70 de bloguri)…

   Răspunde
 • Mihaeladm

  Jovi, presupun ca ai dreptate cu scaderea de turatie. Eu nici nu stiam ca Luciat revenise!
  Pe de alta parte e firesc ca orice actiune, fie ea si culturala, sa se transforme intr-una comerciala. Atata vreme cat isi mentine standardele de calitate nici nu ma derajeaza, fiindca in ziua de azi nu cred ca mai pot pretinde sa facem abstractie de criteriul financiar.
  Insa in lumea culturala prefer totusi sa vad jumatatea plina, cel putin daca ma raportez la presa scrisa al carei declin e evident. Contribuie desigur si criza la declinul cultural (eu de pilda nu imi mai permit sa ma abonez la revistele culturale la care ma abonez). Dar exista inca suficiente alternative, de-asta prefer sa fiu optimista.
  Sanatosi sa fim, sa putem vedea lucrurile evolua! 🙂

  Răspunde

LASĂ UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *