Omul fără chip. Incredibila ascensiune a lui Putin, de Masha Gessen

DESPRE AUTOR

Victor Alartes

Am scris romanul “Abandonul calului negru”, în care mi-am propus să spun povestea unui tânăr profesionist împins în arena politică precum o piesă de şah azvârlită într-un joc de noroc. Acest prim şi – cel puţin deocamdată – singur roman al meu a văzut lumina tiparului în 2011, fiind urmat după doi ani de povestirea “Departe de carte”, publicată în volumul “Ficțiuni reale”. Dar de scris am mai scris. Despre ce? Despre filme și cărți. Unde? Unde altundeva decât aici, pe filme-carti.ro.( 3 )
  • Laly

    Oare de ce orice poveste de viata are si parti dispeptice?? Ok. Nimic nu e perfect. Tb sa ai putere sa spui:da, am primit pomana dar acum sunt lider!! Sau cum mai este pe la altii:am pacalit si am furat de am rupt si m-am ajuns ..

    Răspunde
  • Foxxy

    Domnilor, Mereu trecutul si prezentul stau baza viitorului , daca uitam trecutul riscam sa repetam si sa facem greseli de neiertat.Rusia ete o tara imensa cu resurse de neinchipuit cu un popor modest poate mai putin educat dar din care s- au desprins genii pe care unii nu vor sa- si mai aduca aminte de ei. Rusia a ajuns asa si din cauza unor greseli grave ale occidentului , a avaritiei si a unui comportament grsit fata de Rusia. Oare cit a investit USA pt instructia lui Trotichi pt lovitura de stat din noiembrie 1917 , cit a platit Germania pt instalarea si consolidarea sovietelor dupa pacea de la Brest Litovsk.Cit a cochetat Germania lui Hitler cu sovietele cu Joseph V Stalin Nu au fost ei cei care au baut sampania in mijlocul Poloniei sticle cu sampanie sub steagul cu secera si ciocanul si zvastiga germana , nu este Germania cea care negociaza separat pretul gazului si titeiului cu Rusia de astazi in spatele celorlalti membrii din comunitatea EU. Germania a fost si este o perversa in politica externa , a facut greseli enorme daca nu era ajutata azi nu mai vorbeam de ea.Aroganta era s-o coste.Cititi va rog Amintirile Generalului Titus Garbea un distins atasat militar roman in Nordul Europei in ultimul razboi mondial ,In afara de excelentele relatii cu unii generali germani in rest era extrem de precaut .Sunt multe de comentat dupa modesta mea parere ,alungarea Familie Regale Ruse si uciderea ei in mod cumplit a fost o mare greseala s-a shimbat cursul istoriei iar acum platim scump , mai ales tarile mici europene din est,Sa auzim nu mai de bine Foxxy

    Răspunde

LASĂ UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *