Chiriaș la Cluj, de Marius Oliviu Iacob

DESPRE AUTOR

Jovi Ene

Îmi place să citesc, pe scurt. Așa că am avut ideea acestui blog colectiv cultural prin 2009, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Doar o pasiune, sunt doar un cititor și un pasionat de filme, nicidecum un critic.( 3 )
 • Trilogia clujeană – Cluj.pro / contra

  […] Cele mai multe recenzii (8 la număr) au apărut în comunitatea Goodreads, dar am câteva și pe Filme-cărți.ro, Literaturapetocuri.ro sau Revista blogurilor. Un dosar de presă modest, pentru că abia venisem […]

  Răspunde
 • Emil Calinescu

  M-am apucat sa citesc si eu romanul. Marius mi-e prieten, mi-a dat cartea inca de acum 1 an. Abia acum i-a venit randul.

  Ce voiam sa zic este altceva: el face 2 referiri care nu mai sunt de actualitate. Arhiblog este acum Cetin, iar Visurat este SebastanBargau. Cumva, folosind vechile denumiri, dovedeste ca se refera la TRECUTUL acestor bloguri, nu la prezentul lor. Sau poate inteleg eu gresit mesajul.

  Răspunde
  • Jovi Ene

   Să nu uităm că romanul a fost publicat în 2016, iar scrierea lui este probabil și mai veche. În plus, acțiunea romanului este și mai veche, nu numai referințele despre bloguri sunt despre trecut, ci și cele despre politică sau cărți (vezi Premiul Augustin Frățilă).

   Răspunde

LASĂ UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *